Produktbild
M. (Hrsg.) Taylor

Handbook of Natural Antimicrobials for Food Safety and Quality

Ebook (EPUB Format)

Natural additives are increasingly favoured over synthetic ones as methods of ensuring food safety and long shelf-life. The antimicrobial properties of both plant-based antimicrobials such as essential oils and proteins such as bacteriocins are used in, for example, edible preservative films, in food packaging and in combination with synthetic preservatives for maximum efficacy. New developments in delivery technology such as nanoencapsulation also increase the potential of natural antimicrobials for widespread use in industry. Part one introduces the different types of natural antimicrobials for food applications. Part two covers methods of… Mehr

CHF 309.60

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-78242-042-2
  • EAN: 9781782420422
  • Produktnummer: 35984004
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 442 S.
  • Plattform: EPUB
  • Reihenbandnummer: 269

9 weitere Werke von M. (Hrsg.) Taylor:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.