Leo M.L. (Hrsg.) Nollet
Handbook of Muscle Foods Analysis
Buch
In today's nutrition-conscious society, there is a growing awareness among meat scientists and consumers about the importance of the essential amino acids, vitamins, and minerals found in muscle foods. This resource provides a comprehensive overview of the analytical techniques and application methodologies for this food group that comprises much of the Western diet.
CHF 316.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Toldra, Fidel (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4200-4529-1
- EAN: 9781420045291
- Produktnummer: 23147488
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2008
- Seitenangabe: 988 S.
- Masse: H25.4 cm x B17.8 cm 1'878 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 1878
33 weitere Werke von Leo M.L. (Hrsg.) Nollet:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.