Produktbild
Leo M.L. (Hrsg.) Nollet

Handbook of Muscle Foods Analysis

Buch

In today's nutrition-conscious society, there is a growing awareness among meat scientists and consumers about the importance of the essential amino acids, vitamins, and minerals found in muscle foods. This resource provides a comprehensive overview of the analytical techniques and application methodologies for this food group that comprises much of the Western diet.

CHF 316.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Toldra, Fidel (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4200-4529-1
  • EAN: 9781420045291
  • Produktnummer: 23147488
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2008
  • Seitenangabe: 988 S.
  • Masse: H25.4 cm x B17.8 cm 1'878 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 1878

33 weitere Werke von Leo M.L. (Hrsg.) Nollet:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.