Produktbild
Glyn O. (Hrsg.) Phillips

Handbook of Hydrocolloids

Ebook (EPUB Format)

Handbook of Hydrocolloids, Third Edition is a must-have substantive reference on hydrocolloids, helping food industry scientists ever since its first edition was published and well received. This thoroughly updated and expanded edition reviews the structure, function, properties, and applications of a broad range of hydrocolloids used in food and related industries. The third edition updates existing chapters on developments and theories on the structure and functional characteristics of individual hydrocolloids. The book provides additional chapters on new techniques for the chemical and physicochemical characterization of hydrocolloids, and… Mehr

CHF 516.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Williams, Peter A. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-12-824221-6
  • EAN: 9780128242216
  • Produktnummer: 35965899
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2020
  • Seitenangabe: 1190 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 102'778 KB
  • Auflage: 3. Auflage

26 weitere Werke von Glyn O. (Hrsg.) Phillips:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.