Produktbild
K. V. (Hrsg.) Peter

Handbook of Herbs and Spices

Volume 1

Ebook (PDF Format)

Herbs and spices are among the most versatile and widely used ingredients in food processing. As well as their traditional role in flavouring and colouring foods, they have been increasingly used as natural preservatives and for their potential health-promoting properties, for example as antioxidants. Edited by a leading authority in the field, and with a distinguished international team of contributors, the Handbook of herbs and spices provides an essential reference for manufacturers wishing to make the most of these important ingredients. The first group of chapters looks at general issues including quality indices for conventional and org… Mehr

CHF 296.70

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-85573-645-0
  • EAN: 9781855736450
  • Produktnummer: 36170191
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2001
  • Seitenangabe: 336 S.
  • Plattform: PDF

20 weitere Werke von K. V. (Hrsg.) Peter:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.