Produktbild
K. V. (Hrsg.) Peter

Handbook of Herbs and Spices

Volume 3

Ebook (EPUB Format)

Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition'... a good reference book for food processors and packers of herbs and spices.'Food Technology (of Volume 1)'... a standard reference for manufacturers who use herbs and spices in their products.'Food Trade Review (of Volume 2)The final volume of this three-volume sequence completes the coverage of the main herbs and spices used in food processing. The first part of the book reviews ways of improving the safety of herbs and spices. There are chapters on detecting and controlling mycotoxin contamination, controlling pesticide and other residues, the use of irradiation and other tech… Mehr

CHF 296.70

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-84569-171-4
  • EAN: 9781845691714
  • Produktnummer: 35981854
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 568 S.
  • Plattform: EPUB

20 weitere Werke von K. V. (Hrsg.) Peter:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.