Produktbild
K. V. (Hrsg.) Peter

Handbook of Herbs and Spices

Ebook (EPUB Format)

Herbs and spices are among the most versatile ingredients in food processing, and alongside their sustained popularity as flavourants and colourants they are increasingly being used for their natural preservative and potential health-promoting properties. An authoritative new edition in two volumes, Handbook of herbs and spices provides a comprehensive guide to the properties, production and application of a wide variety of commercially-significant herbs and spices.Volume 1 begins with an introduction to herbs and spices, discussing their definition, trade and applications. Both the quality specifications for herbs and spices and the quality… Mehr

CHF 296.70

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-85709-567-1
  • EAN: 9780857095671
  • Produktnummer: 35981092
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 640 S.
  • Plattform: EPUB

20 weitere Werke von K. V. (Hrsg.) Peter:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.