Produktbild
K. V. (Hrsg.) Peter

Handbook of Herbs and Spices

Volume 2

Ebook (EPUB Format)

Together with its companion volume, Handbook of herbs and spices: Volume 2 provides a comprehensive and authoritative coverage of key herbs and spices. Chapters on individual plants cover such issues as description and classification, production, chemical structure and properties, potential health benefits, uses in food processing and quality issues.Authoritative coverage of more than 50 major herbs and spicesProvides detailed information on chemical structure, cultivation and definitionIncorporates safety issues, production, main uses, health issues and regulations

CHF 296.70

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-85573-835-5
  • EAN: 9781855738355
  • Produktnummer: 35969885
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2004
  • Seitenangabe: 376 S.
  • Plattform: EPUB

20 weitere Werke von K. V. (Hrsg.) Peter:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.