K. V. (Hrsg.) Peter
Handbook of Herbs and Spices
Volume 2
Ebook (EPUB Format)
Together with its companion volume, Handbook of herbs and spices: Volume 2 provides a comprehensive and authoritative coverage of key herbs and spices. Chapters on individual plants cover such issues as description and classification, production, chemical structure and properties, potential health benefits, uses in food processing and quality issues.Authoritative coverage of more than 50 major herbs and spicesProvides detailed information on chemical structure, cultivation and definitionIncorporates safety issues, production, main uses, health issues and regulations
CHF 296.70
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
- ISBN: 978-1-85573-835-5
- EAN: 9781855738355
- Produktnummer: 35969885
- Verlag: Elsevier Science & Techn.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2004
- Seitenangabe: 376 S.
- Plattform: EPUB
20 weitere Werke von K. V. (Hrsg.) Peter:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.