Handbook of Functional Lipids
Comprehensive in its approach to the broad spectrum of topics related to lipid functionality science, the Handbook of Functional Lipids addresses the role of biotechnology and market potential for functional lipids as well as the physical and chemical roles of lipids in functional foods. Four sections provide extensive coverage of the isolation, production, and concentration of functional lipids, as well as lipids for food product, nutritional, and health functionality. This is an indispensable tool for nutritionists, product development scientists, food industry professionals, and researchers who are interested in the beneficial properties o…
Mehr
CHF 300.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Mazza, Giuseppe (Reihe Hrsg.) / Akoh, Casimir C. (Hrsg.) / Shukla, Vijai K. S. (Beitr.) / Heydinger, Jennifer (Beitr.) / Janitha, P.K. (Beitr.) / Ackman, Robert George (Beitr.) / Eskin, Michael (Beitr.) / Marangoni, Alejandro G. (Beitr.) / Watkins, Bruce A. (Beitr.) / Li, Yong (Beitr.) / Porsgaard, Trine (Beitr.) / Lee, Jae Hwan (Beitr.) / Min, David B. (Beitr.) / Muggli, Reto (Beitr.) / Artz, William E. (Beitr.) / Osborn-Barnes, Hannah T. (Beitr.) / Christophe, Armond B. (Beitr.) / Fitzpatrick, Kelley C. (Beitr.) / Hayes, Douglas G. (Beitr.) / Lee, Ki-Teak (Beitr.) / O'Shea, Marianne (Beitr.) / Ratledge, Colin (Beitr.) / Tenore, Richard (Beitr.) / Wakelyn, Phillip J. (Beitr.) / Wan, Peter J. (Beitr.) / Wijendra, Vasuki (Beitr.) / Yankah, Vivienne V. (Beitr.) / Wanasundara, Udaya (Beitr.) / Lai, Oi-Ming (Beitr.) / Lo, Seong-Koon (Beitr.) / Yoon, Suk Hoo (Beitr.) / Seagall, Sergio (Beitr.)
- ISBN: 978-0-8493-2162-7
- EAN: 9780849321627
- Produktnummer: 23217971
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2005
- Seitenangabe: 544 S.
- Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 884 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 884
Bewertungen
Anmelden