Produktbild
Victor R. (Hrsg.) Preedy

Handbook of Food Fortification and Health

From Concepts to Public Health Applications Volume 2

Buch

Handbook of Food Fortification and Health: From Concepts to Public Health Applications Volume 2 represents a multidisciplinary approach to food fortification. This book aims to disseminate important material pertaining to the fortification of foods from strategic initiatives to public health applications. Optimal nutritional intake is an essential component of health and wellbeing. Unfortunately situations arise on a local or national scale when nutrient supply or intake is deemed to be suboptimal. As a consequence, ill health occurs affecting individual organs or causing premature death. In terms of public health, malnutrition due to micronu… Mehr

CHF 237.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Patel, Vinood B. (Hrsg.) / Srirajaskanthan, Rajaventhan (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4939-5564-0
  • EAN: 9781493955640
  • Produktnummer: 20458961
  • Verlag: Springer New York
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 496 S.
  • Masse: H25.4 cm x B17.8 cm x D2.6 cm 924 g
  • Auflage: Softcover reprint of the original 1st ed. 2013
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 924

100 weitere Werke von Victor R. (Hrsg.) Preedy:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.