Ashok Kumar
Handbook of Dairy Products
Buch
Dairy products are generally defined as foods produced from Cow's orDomestic Buffalo's milk. They are usually high-energy-yielding foodproducts. A production plant for such processing is called a dairy or adairy factory. Raw milk for processing mostly comes from Cows and to alesser amount from Domestic Buffalos , but occasionally from othermammals such as goats, sheep, yaks, or horses. Dairy products arecommonly found in European, Middle Eastern and Indian cuisine, whereasthey are almost unknown in East Asian cuisine
CHF 50.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-93-5056-006-8
- EAN: 9789350560068
- Produktnummer: 37534592
- Verlag: Discovery Publishing House Pvt Ltd
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2012
- Seitenangabe: 252 S.
- Masse: H22.2 cm x B14.5 cm x D1.7 cm 455 g
- Abbildungen: HC gerader Rücken kaschiert
- Gewicht: 455
100 weitere Werke von Ashok Kumar:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.