Produktbild
Ishiguro, Edward (Professor Emeritus, Department of Biochemistry and Microbiology, University of Victoria, Victoria, BC, Canada)

Gut Microbiota

Interactive Effects on Nutrition and Health

Buch

Gut Microbiota: Interactive Effects on Nutrition and Health provides a detailed account of gut microbiota research, an exploration of how diet influences gut microbiota and the implications of gut microbiota for health. The book provides a summary of how diet interacts with the gut microbiome and presents practical applications focused on food, supplements and safety. This book provides scientists and clinicians who have an interest in the microbiome with an understanding of the future potential--and limitations--of this tool, as they strive to make use of evidence-based diet information for the maintenance of good health.

CHF 129.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Haskey, Natasha (Registered Dietitian/Consultant, Saskatoon, SK, Canada) / Campbell, Kristina (KC Microbiome Communications Group (freelance science & medical writer))
  • ISBN: 978-0-12-810541-2
  • EAN: 9780128105412
  • Produktnummer: 23634713
  • Verlag: Elsevier Science Publishing Co Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 208 S.
  • Masse: H15.2 cm x B22.7 cm x D1.0 cm 362 g
  • Gewicht: 362
  • Sonstiges: Professional & Vocational

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.