Produktbild
David H. Lyon

Guidelines for Sensory Analysis in Food Product Development and Quality Control

Ebook (PDF Format)

Sensory analysis is not new to the food industry, but its application as a basic tool in food product development and quality control has not been given the recognition and acceptance it deserves. This, we believe, is largely due to the lack of understanding about what sensory analysis can offer in product research, development and marketing, and a fear that the discipline is 'too scientific' to be practical. To some extent, sensory scientists have perpetuated this fear with a failure to recognize the constraints of industry in implementing sensory testing procedures. These guidelines are an attempt to redress the balance. Of course, product… Mehr

CHF 106.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Francombe, Mariko A. / Hasdell, Terry A.
  • ISBN: 978-1-4615-1999-7
  • EAN: 9781461519997
  • Produktnummer: 37137947
  • Verlag: Springer US
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 131 S.
  • Plattform: PDF
  • Auflage: 1992

4 weitere Werke von David H. Lyon:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.