Produktbild
Rachel (Hrsg.) Slocum

Geographies of Race and Food

Fields, Bodies, Markets

Buch

This collection argues there is an unacknowledged racial dimension to the production and consumption of food under globalization. Building on case studies from across the world, it advances the conceptualization of race by emphasizing embodiment, circulation and materiality, while adding to food advocacy an antiracist perspective it often lacks.

CHF 190.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Saldanha, Arun (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4094-6925-4
  • EAN: 9781409469254
  • Produktnummer: 23351992
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 360 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 830 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 830

Über den Autor


Rachel Slocum is Assistant Professor in the Geography and Earth Science Department at the University of Wisconsin, La Crosse. USA, Arun Saldanha is Senior Lecturer at the Lancaster Environment Centre, Lancaster University, UK.

3 weitere Werke von Rachel (Hrsg.) Slocum:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.