Geographies of Food
An Introduction
CHF 149.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V211:
Noch nicht erschienen, Februar 2021
Produktdetails
Weitere Autoren: Maye, Damian / Holloway, Lewis / Goodman, Michael K.
- ISBN: 978-0-85785-457-5
- EAN: 9780857854575
- Produktnummer: 33372690
- Verlag: Bloomsbury Academic
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2021
- Seitenangabe: 368 S.
- Masse: H24.6 cm x B18.9 cm
- Abbildungen: 65 colour illus
Über den Autor
MOYA KNEAFSEY is Professor of Human Geography, Food, and Local Development at the Centre for Agroecology, Water, and Resilience at Coventry University, UK.DAMIAN MAYE is Professor of Agri-Food Studies at the Countryside and Community Research Institute, University of Gloucestershire, UK.LEWIS HOLLOWAY is Professor of Human Geography at the University of Hull, UK.MICHAEL K. GOODMAN is Professor of Geography at the University of Reading, UK.
10 weitere Werke von Moya Kneafsey:
Bewertungen
Anmelden