Genomics and Proteomics in Nutrition
With contributions from 66 world-renowned authorities on the subject, Genomics And Proteomics In Nutrition focuses on the effect of genetic expression on protein production, establishing links between gene expression and nutrition, the influence of micro- and macronutrients on cellular homeostasis, and the relationship between diet, genetic predisposition, and human disease. Shows how bioinformatics and functional genomic databases can transform molecular biology research using a yeast ELO2/ human HELO1 protein cloning example. A cutting-edge reference, Genomics and Proteomics in Nutrition reveals new applications and insights in nutrition sc…
Mehr
CHF 320.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Moustaid-Moussa, Naima (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-8247-5430-3
- EAN: 9780824754303
- Produktnummer: 23394955
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2004
- Seitenangabe: 532 S.
- Masse: H22.9 cm x B15.2 cm 820 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 820
Über den Autor
Carolyn D. Berdanier, Niama Moustaid-Moussa
13 weitere Werke von Carolyn D. (Hrsg.) Berdanier:
Bewertungen
Anmelden