Produktbild
B. J. (Hrsg.) Wood

Genetics of Lactic Acid Bacteria

Ebook (PDF Format)

Beginning with an introduction to relevant genetic techniques, chapters cover all major groups of LAB, including the Bifidobacteria; plasmid biology, gene transfer, phage, and sugar metabolism; gene expression of various LAB; applications for genetically engineered LAB, including the emerging field of medical applications; and the legal and consumer issues that arise from such applications. This resource will set the benchmark for the state of knowledge of LAB genetics and should be of value to food scientists and other researchers working with LAB in its present and future capacities. Professionals using lactic acid bacteria (LAB) for resear… Mehr

CHF 141.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Warner, Philip J. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4615-0191-6
  • EAN: 9781461501916
  • Produktnummer: 38257028
  • Verlag: Springer US
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 394 S.
  • Plattform: PDF
  • Auflage: 2003
  • Reihenbandnummer: 3

7 weitere Werke von B. J. (Hrsg.) Wood:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.