Genes from the Wild
Using Wild Genetic Resources for Food and Raw Materials
Wild genetic resources - the heritable characteristics of wild plants and animals - are used increasingly to improve domesticated crops and livestock and as new sources of food and of raw materials. This book describes the growing contribution of wild genetic resources to the production of food and raw materials, and their characteristics.
CHF 146.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Prescott-Allen, Christine
- ISBN: 978-1-84971-012-1
- EAN: 9781849710121
- Produktnummer: 23356792
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2009
- Seitenangabe: 116 S.
- Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 385 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 385
5 weitere Werke von Robert Prescott-Allen:
Bewertungen
Anmelden