Produktbild
John (Hrsg.) Shi

Functional Foods

Biochemical and Processing Aspects, Volume 2

Buch

Explores fresh sources of nutraceutical and functional food ingredients and addresses crucial issues for the production of functional food and nutraceutical products. This book presents various developments in the chemistry, biochemistry, pharmacology, epidemiology, engineering, and processing of functional foods.

CHF 316.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Mazza, Giuseppe (Hrsg.) / Le Maguer, Marc (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-56676-902-0
  • EAN: 9781566769020
  • Produktnummer: 23403828
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2002
  • Seitenangabe: 428 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 950 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 950

9 weitere Werke von John (Hrsg.) Shi:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.