Produktbild
Lauren S. (Hrsg.) Jackson

Fumonisins in Food

Ebook (PDF Format)

The contents of this book are the proceedings of the ACS symposium, Fumonisins in Food, which was held April 4-6, 1995, at the American Chemical Society National Meeting in Anaheim, CA. This symposiQm, which was international in scope, brought together researchers from diverse backgrounds in academia, government, and industry. Thirty-three speakers discussed topics ranging from the analysis offumonisins to toxicology and regulatory aspects. The fumonisins became the spotlight of mycotoxin research in 1988, when re­ searchers at the South African Medical Research Council isolated and structurally charac­ terized the fumonisins. Since 1988, the… Mehr

CHF 153.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Devries, Jonathan W. (Hrsg.) / Bullerman, Lloyd B. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4899-1379-1
  • EAN: 9781489913791
  • Produktnummer: 37248801
  • Verlag: Springer US
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 399 S.
  • Plattform: PDF
  • Auflage: 1996
  • Reihenbandnummer: 392

9 weitere Werke von Lauren S. (Hrsg.) Jackson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.