Produktbild
Y. H. Hui

Foodborne Disease Handbook

Volume IV: Seafood and Environmental Toxins

Ebook (EPUB Format)

A study of foodborne disease, focusing on seafood and environmental toxins. This second edition discusses fish, shellfish, and freshwater and marine organisms affected by agricultural and food processing products, including raw sewage, industrial effluents, trash and garbage, pesticide runoff from crop lands and top soils, and more.

CHF 358.60

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-351-08901-2
  • EAN: 9781351089012
  • Produktnummer: 25747962
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 680 S.
  • Plattform: EPUB
  • Auflage: 2. Auflage

59 weitere Werke von Y. H. Hui:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.