Produktbild
Inglis, David (University of Aberdeen, UK) (Hrsg.)

Food

Buch

CHF 1,711.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Gimlin, Debra (University of Abderdeen, UK) (Hrsg.) / Thorpe, Chris (Univesity of Exeter, UK) (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-415-39203-7
  • EAN: 9780415392037
  • Produktnummer: 23399069
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2007
  • Seitenangabe: 2099 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm x D0.0 cm 3'740 g
  • Gewicht: 3740
  • Sonstiges: Undergraduate

Über den Autor


David Inglis is senior lecturer in social theory and sociology of culture at Aberdeen. He has published various books and edited collections on general sociology and the sociology of aesthetics, sport and the body, including several Major Work collections: The Body: Critical Concepts in Sociology (2003), Nature: Critical Concepts in Sociology (published this month), Animals and Society: Critical Concepts in the Social Sciences (publishing early 2006) and Stratification: Critical Concepts in Sociology (due 2006).He is Chair of the BSA Scottish Forum.

4 weitere Werke von Inglis, David (University of Aberdeen, UK) (Hrsg.):


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.