Produktbild
Peter Lummel

Food and the City in Europe since 1800

Buch

Examines the impact that rapid urbanization has had upon diets and food systems throughout Western Europe. This book also studies issues of food hygiene and health impacts in cities, looks at various food innovations and how 'new' foods often first gained acceptance in cities, and explores how eating fashions have changed over the centuries.

CHF 196.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Atkins, Peter J. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-7546-4989-2
  • EAN: 9780754649892
  • Produktnummer: 23157706
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2007
  • Seitenangabe: 280 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 680 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 680

Über den Autor


Dr Peter J. Atkins is Reader in the Department of Geography, Durham University, UK. Dr Peter Lummel is Scientific Director of the Freilichtmuseum Domäne Dahlem, Berlin, Germany. Professor Derek J. Oddy is Professor Emeritus at the University of Westminster, UK.

3 weitere Werke von Peter Lummel:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.