Produktbild
Sidney (Hrsg.) Cheung

Food and Foodways in Asia

Resource, Tradition and Cooking

Buch

Food is an important cultural marker of identity in contemporary Asian societies. This title is an anthropological inquiry providing ethnographic descriptions and analysis of food production as it interacts with social and political complexities in Asia's diverse cultures. It also examines how food is related to ethnic identity.

CHF 190.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Tan, Chee-Beng (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-415-39213-6
  • EAN: 9780415392136
  • Produktnummer: 2803143
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2007
  • Seitenangabe: 240 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 600 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 600

Über den Autor


Sidney C.H. CHEUNG is Associate Professor in the Department of Anthropology in The Chinese University of Hong Kong. TAN Chee-Beng is Professor in the Department of Anthropology at The Chinese University of Hong Kong.

7 weitere Werke von Sidney (Hrsg.) Cheung:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.