Produktbild
Bernard Davis

Food and Beverage Management

Buch

CHF 190.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Lockwood, Andrew / Alcott, Peter / Pantelidis, Ioannis S.
  • ISBN: 978-1-138-67930-6
  • EAN: 9781138679306
  • Produktnummer: 23940327
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 380 S.
  • Masse: H24.6 cm x B18.9 cm 910 g
  • Auflage: 6. A.
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 910

Über den Autor


Bernard Davis wrote the first edition of this book and led its development through the second and third editions to become the best-selling text that it is today.Andrew Lockwood is Forte Professor of Hospitality Management in the School of Hospitality and Tourism Management at the University of Surrey.Peter Alcott retired from his post as Senior Tutor for Professional Training and SCEPTrE Fellow at the University of Surrey in September 2009, where he now teaches hospitality management modules on a part-time basis.Ioannis S. Pantelidis is a Principal Lecturer in Hospitality Management at the University of Brighton.

7 weitere Werke von Bernard Davis:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.