Produktbild
Chukwuebuka (Hrsg.) Egbuna

Food and Agricultural Byproducts as Important Source of Valuable Nutraceuticals

Buch

Food and agricultural by-products are leftovers or wastes from parts of foods, fruits, vegetables and animal sources which are obtained after processing. Agricultural by-products includes peels and rinds from citrus fruits, pineapple, mango, and banana. Other notable ones are pomace from apple, olive, red beet, and those from wine making. Also, whey from milk, straws, hulls, and brans from grains are among top agricultural by-products. These by-products often impact the environment and the social-economic sectors when they are disposed. But with the recent advances in biotechnology and scientific research, scientists have found usefulness in… Mehr

CHF 197.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Khan, Johra (Hrsg.) / Sawicka, Barbara (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-030-98759-6
  • EAN: 9783030987596
  • Produktnummer: 39364376
  • Verlag: Springer International Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2022
  • Seitenangabe: 268 S.
  • Masse: H24.1 cm x B16.0 cm x D2.0 cm 571 g
  • Auflage: 1st ed. 2022
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Gewicht: 571

Über den Autor


157822659

43 weitere Werke von Chukwuebuka (Hrsg.) Egbuna:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.