Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century
International and Comparative Perspectives
This highly topical book offers a comprehensive study of the interaction of food, politics and science over the last hundred years. A range of important case studies, from pasteurisation in Britain to the E coli outbreak offers new material for those interested in science policy and the role of expertise in modern political culture.
CHF 60.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Smith, David F. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-138-97445-6
- EAN: 9781138974456
- Produktnummer: 20222994
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2016
- Seitenangabe: 280 S.
- Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 453 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 453
8 weitere Werke von Jim (Hrsg.) Phillips:
Bewertungen
Anmelden