Produktbild
Jim (Hrsg.) Phillips

Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century

International and Comparative Perspectives

Buch

This highly topical book offers a comprehensive study of the interaction of food, politics and science over the last hundred years. A range of important case studies, from pasteurisation in Britain to the E coli outbreak offers new material for those interested in science policy and the role of expertise in modern political culture.

CHF 60.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Smith, David F. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-138-97445-6
  • EAN: 9781138974456
  • Produktnummer: 20222994
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 280 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 453 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 453

8 weitere Werke von Jim (Hrsg.) Phillips:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.