Produktbild
Ian C. Shaw

Food Safety

The Science of Keeping Food Safe

Buch

Food safety is a multi-faceted subject, using microbiology, chemistry, standards and regulations, and risk management to address issues involving bacterial pathogens, chemical contaminants, natural toxicants, additive safety, allergens, and more. This revised edition has been updated with the latest information on food safety.

CHF 85.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-119-13366-7
  • EAN: 9781119133667
  • Produktnummer: 23876769
  • Verlag: John Wiley and Sons Ltd
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 568 S.
  • Masse: H17.3 cm x B24.5 cm x D2.8 cm 1'090 g
  • Auflage: 2nd Edition
  • Gewicht: 1090
  • Sonstiges: Professional & Vocational

4 weitere Werke von Ian C. Shaw:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.