Produktbild
Dennis R. (Hrsg.) Heldman

Food Process Engineering

Ebook (PDF Format)

The Second Edition of Food Process Engineering by Dr. Dennis Heldman, my former student, and co-author Paul Singh, his former student, attests to the importance of the previous edition. In the Foreword to the First Edition, I noted the need for people in all facets of the food processing industry to consider those variables of design of particular importance in engineering for the food processing field. In addition to recognizing the many variables involved in the biological food product being handled from production to consumption, the engi­ neer must oftentimes adapt equations developed for non-biological materials. As more and more researc… Mehr

CHF 106.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-94-010-9337-8
  • EAN: 9789401093378
  • Produktnummer: 38264959
  • Verlag: Springer Netherlands
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 416 S.
  • Plattform: PDF
  • Auflage: 1981

7 weitere Werke von Dennis R. (Hrsg.) Heldman:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.