Food Packaging and Biopackaging
This book is the result of Mariza Zanon's Final Work in Food Engineering (Universidad Nacional de San Luis, Argentina), modified and updated by Dr. Martin Masuelli. It treats of a new incorporation to the Packaging that is the term and definition of Biopackaging. This new science of conservation involves intelligent, biodegradable and active packaging. So it will be new for different Food Packaging professionals.
CHF 33.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Masuelli, Martin (Hrsg.)
- ISBN: 978-3-639-53227-2
- EAN: 9783639532272
- Produktnummer: 37526576
- Verlag: Editorial Académica Española
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 68 S.
- Masse: H22.0 cm x B15.0 cm x D0.4 cm 119 g
- Abbildungen: Paperback
- Gewicht: 119
Bewertungen
Anmelden