Produktbild
Marisa Zanon

Food Packaging and Biopackaging

Buch

This book is the result of Mariza Zanon's Final Work in Food Engineering (Universidad Nacional de San Luis, Argentina), modified and updated by Dr. Martin Masuelli. It treats of a new incorporation to the Packaging that is the term and definition of Biopackaging. This new science of conservation involves intelligent, biodegradable and active packaging. So it will be new for different Food Packaging professionals.

CHF 33.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Masuelli, Martin (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-639-53227-2
  • EAN: 9783639532272
  • Produktnummer: 37526576
  • Verlag: Editorial Académica Española
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 68 S.
  • Masse: H22.0 cm x B15.0 cm x D0.4 cm 119 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 119

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.