Produktbild
Jan (Hrsg.) Dijksterhuis

Food Mycology

A Multifaceted Approach to Fungi and Food

Buch

Explores the scope of food mycology. This book discusses post-harvest problems including fungal infection of living crops and techniques used to detect a fungal invasion. It addresses the fungal spore as an important vehicle for fungi distribution and presents a coverage of mycotoxins, fungi as hyperproducers of enzymes, and fungal spoilage.

CHF 266.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Samson, Robert A. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-8493-9818-6
  • EAN: 9780849398186
  • Produktnummer: 23126087
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2007
  • Seitenangabe: 428 S.
  • Masse: H25.4 cm x B17.8 cm 950 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 950

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.