Food Mycology
A Multifaceted Approach to Fungi and Food
Explores the scope of food mycology. This book discusses post-harvest problems including fungal infection of living crops and techniques used to detect a fungal invasion. It addresses the fungal spore as an important vehicle for fungi distribution and presents a coverage of mycotoxins, fungi as hyperproducers of enzymes, and fungal spoilage.
CHF 266.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Samson, Robert A. (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-8493-9818-6
- EAN: 9780849398186
- Produktnummer: 23126087
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2007
- Seitenangabe: 428 S.
- Masse: H25.4 cm x B17.8 cm 950 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 950
Bewertungen
Anmelden