Produktbild
Martin Adams

Food Microbiology

Ebook (PDF Format)

This widely acclaimed text covers the whole field of modern food microbiology. Now is in its third edition, it has been thoroughly revised and updated to include the most recent developments in the field. It covers the three main aspects of the interaction between micro-organisms and food - spoilage, foodborne illness and fermentation - and the positive and negative features that result. It discusses the factors affecting the presence of micro-organisms in foods and their capacity to survive and grow. Also included are recent developments in procedures used to assay and control the microbiological quality of food and protect public health. Th… Mehr

CHF 42.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Moss, Maurice
  • ISBN: 978-1-84755-794-0
  • EAN: 9781847557940
  • Produktnummer: 36241548
  • Verlag: Royal Society Of Chemistry
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2007
  • Seitenangabe: 480 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 0 KB
  • Auflage: 3. Aufl.

29 weitere Werke von Martin Adams:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.