Food Loss and Waste Reduction
Technical Solutions for Cleaner Production
CHF 225.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V217:
Noch nicht erschienen, August 2021
Produktdetails
Weitere Autoren: Aguilar, Cristobal Noé (Hrsg.) / Haghi, A. K. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-77188-939-1
- EAN: 9781771889391
- Produktnummer: 33732040
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2021
- Seitenangabe: 312 S.
- Masse: H23.5 cm x B15.6 cm
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
Über den Autor
Laxmikant S. Badwaik, PhD, is Associate Professor of the Department of Food Engineering and Technology at Tezpur University, Assam, India. Cristóbal Noé Aguilar, PhD, is Director of Research and Postgraduate Programs at the Universidad Autonoma de Coahuila, Mexico. A. K. Haghi, PhD, is the author and editor of 165 books, as well as 1000 published papers in various journals and conference proceedings.
6 weitere Werke von Laxmikant S. (Hrsg.) Badwaik:
Bewertungen
Anmelden