Produktbild
E. T. (Hrsg.) Contis

Food Flavors: Formation, Analysis and Packaging Influences

Ebook (PDF Format)

The 9th International Flavor Conference: George Charalambous Memorial Symposium was held July 1-4, 1997 at the Porto Myrina Palace on the Island of Limnos, Greece. This conference was organized as a tribute to Dr. George Charalambous organizer of the previous eight conferences, who passed away in November of 1994.The symposium brought together a group of international experts in food science and human nutrition to discuss their latest findings in a broad area of food science. Particular emphasis was placed on state-of-the-art instrumentation and methods.The 9th Conference followed the format and traditions of the previous meetings. More than… Mehr

CHF 509.55

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Ho, C. -T. (Hrsg.) / Mussinan, C. J. (Hrsg.) / Parliment, T. H. (Hrsg.) / Shahidi, Fereidoon (Hrsg.) / Spanier, A. M. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-08-053183-0
  • EAN: 9780080531830
  • Produktnummer: 36176246
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1998
  • Seitenangabe: 796 S.
  • Plattform: PDF

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.