Produktbild
Sandler, Ronald L. (Northeastern University, Boston, Massachusetts, USA)

Food Ethics The Basics

Buch

Food Ethics: The Basics is a concise yet comprehensive introduction to the ethical dimensions of the production and eating of food. It offers an impartial exploration of the most important aspects of key ethical questions relating to food.

CHF 34.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-415-83644-9
  • EAN: 9780415836449
  • Produktnummer: 16600484
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 202 S.
  • Masse: H19.8 cm x B12.8 cm x D2.5 cm 248 g
  • Abbildungen: 5 Line drawings, black and white
  • Gewicht: 248

Über den Autor


Ronald Sandler is Associate Professor of Philosophy and Director of the Ethics Institute at Northeastern University.

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.