Produktbild
Pablo (Hrsg.) Juliano

Food Engineering Innovations Across the Food Supply Chain

Ebook (EPUB Format)

Food Engineering Innovations Across the Food Supply Chain discusses the technology advances and innovations into industrial applications to improve supply chain sustainability and food security. The book captures the highlights of the 13th International Congress of Engineering ICEF13 under selected congress themes, including Sustainable Food Systems, Food Security, Advances in Food Process Engineering, Novel Food Processing Technologies, Food Process Systems Engineering and Modeling, among others. Edited by a team of distinguished researchers affiliated to CSIRO, this book is a valuable resource to all involved with the Food Industry and Acad… Mehr

CHF 145.75

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Knoerzer, Kai (Hrsg.) / Sellahewa, Jay (Hrsg.) / Nguyen, Minh H. (Hrsg.) / Buckow, Roman (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-323-85359-0
  • EAN: 9780323853590
  • Produktnummer: 38063644
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 526 S.
  • Plattform: EPUB

3 weitere Werke von Pablo (Hrsg.) Juliano:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.