Produktbild
David (Hrsg.) Watson

Food Chemical Safety

Volume 2: Additives

Ebook (PDF Format)

The use of additives in foods remains both widespread and, for some consumers, controversial. Additives are used for a wide range of purposes, particularly in improving the quality of food products. Whilst valuing products with the right taste, colour and texture and shelf-life, consumers have expressed reservations about the safety of the additives used to enhance these qualities. These concerns have increased the pressure on the food industry to demonstrate the safe use of additives in food. With its distinguished international team of contributors, this important collection reviews both the regulatory context and the methods used to analys… Mehr

CHF 290.25

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-85573-633-7
  • EAN: 9781855736337
  • Produktnummer: 36170185
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2002
  • Seitenangabe: 324 S.
  • Plattform: PDF

29 weitere Werke von David (Hrsg.) Watson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.