Produktbild
David (Hrsg.) Watson

Food Chemical Safety

Volume 1: Contaminants

Ebook (EPUB Format)

Chemical contaminants in food, from pesticides and veterinary drug residues to contamination from food packaging, are a major concern for the food industry. Written by a distinguished international team of contributors, this authoritative collection describes the main chemical contaminants, their health implications, how they contaminate food products, methods of detection and how such contaminants can be controlled.Describes the main chemical contaminants of food, their health implications, how they contaminate food products, methods of detection and how such contaminants can be controlled

CHF 290.25

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-85573-632-0
  • EAN: 9781855736320
  • Produktnummer: 35981992
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2001
  • Seitenangabe: 336 S.
  • Plattform: EPUB

29 weitere Werke von David (Hrsg.) Watson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.