David (Hrsg.) Watson
Food Chemical Safety
Volume 1: Contaminants
Ebook (EPUB Format)
Chemical contaminants in food, from pesticides and veterinary drug residues to contamination from food packaging, are a major concern for the food industry. Written by a distinguished international team of contributors, this authoritative collection describes the main chemical contaminants, their health implications, how they contaminate food products, methods of detection and how such contaminants can be controlled.Describes the main chemical contaminants of food, their health implications, how they contaminate food products, methods of detection and how such contaminants can be controlled
CHF 290.25
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
- ISBN: 978-1-85573-632-0
- EAN: 9781855736320
- Produktnummer: 35981992
- Verlag: Elsevier Science & Techn.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2001
- Seitenangabe: 336 S.
- Plattform: EPUB
29 weitere Werke von David (Hrsg.) Watson:
Volume 1: Contaminants
Ebook (EPUB Format)
CHF 46.45
Volume 1: Contaminants
Ebook (PDF Format)
CHF 49.00
Volume 1: Contaminants
Ebook (PDF Format)
CHF 46.45
Volume 1: Contaminants
Ebook (EPUB Format)
CHF 49.00
Volume 1: Contaminants
Ebook (EPUB Format)
CHF 70.90
Volume 1: Contaminants
Ebook (PDF Format)
CHF 322.50
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.