Produktbild
Paul B. (Hrsg.) Thompson

Food Biotechnology in Ethical Perspective

Buch

Agrifood biotechnology-the genetic transformation of plants and animals through recombinant means-has created controversy in the food system for more than twenty years. This thoroughly revised and amended edition of Paul B. Thompson's path breaking study of ethical and philosophical issues raised by this technology up to date. The original 1997 edition was the first book length treatment by a philosopher to focus on food and agricultural biotechnology, covering ethical issues associated with risk assessment, labelling, animal transformation, patents, and the impact of biotechnology on traditional farming communities in both the developed and… Mehr

CHF 165.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-90-481-7446-1
  • EAN: 9789048174461
  • Produktnummer: 10521326
  • Verlag: Springer Nature EN
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 342 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.5 cm 539 g
  • Auflage: 2. A.
  • Reihenbandnummer: 10
  • Gewicht: 539

15 weitere Werke von Paul B. (Hrsg.) Thompson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.