Produktbild
Victor R. (Hrsg.) Preedy

Flour and Breads and their Fortification in Health and Disease Prevention

Ebook (EPUB Format)

Bread and flour-based foods are an important part of the diet for millions of people worldwide. Their complex nature provides energy, protein, minerals and many other macro- and micronutrients. However, consideration must be taken of three major aspects related to flour and bread. The first is that not all cultures consume bread made from wheat flour. There are literally dozens of flour types, each with their distinctive heritage, cultural roles and nutritive contents. Second, not all flours are used to make leavened bread in the traditional (i.e., Western) loaf form. There are many different ways that flours are used in the production of sta… Mehr

CHF 199.95

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Watson, Ronald Ross (Hrsg.) / Patel, Vinood B. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-12-380887-5
  • EAN: 9780123808875
  • Produktnummer: 35978530
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 542 S.
  • Plattform: EPUB

100 weitere Werke von Victor R. (Hrsg.) Preedy:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.