Fereidoon (Hrsg.) Shahidi
Flavor Chemistry of Ethnic Foods
Ebook (PDF Format)
Ethnic and international foods have gradually been integrated into the daily diet in North America. However, the existing literature of flavor characteristics and chemistry of such foods remains fragmentary and diverse. This book presents a summary of the current status of knowledge in this area.
CHF 165.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
V211:
Noch nicht erschienen, Februar 2022
Produktdetails
Weitere Autoren: Chi-Tang Ho (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4615-4783-9
- EAN: 9781461547839
- Produktnummer: 38258475
- Verlag: Springer US
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2012
- Seitenangabe: 272 S.
- Plattform: PDF
- Auflage: 1999
66 weitere Werke von Fereidoon (Hrsg.) Shahidi:
Ebook (EPUB Format)
CHF 319.90
Ebook (PDF Format)
CHF 322.50
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.