Produktbild
Susan Featherstone

Essentials of Thermal Processing

Ebook (PDF Format)

Explore this fully updated new edition of a practical reference on food preservation from two leading voices in the industryAmong all food preservation methods in use today, thermal processing remains the single most important technique used in the industry. The newly revised Second Edition of Essentials of Thermal Processing delivers a thorough reference on the science and applications of the thermal processing of a wide variety of food products. The book offers readers essential information on the preservation of food products by heat, including high-acid foods and low-acid sterilized foods requiring a full botulinum cook.The accomplished a… Mehr

CHF 190.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Tucker, Gary
  • ISBN: 978-1-119-47035-9
  • EAN: 9781119470359
  • Produktnummer: 36417778
  • Verlag: Wiley-Blackwell
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 400 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 13'077 KB
  • Auflage: 2. Aufl.

Über den Autor


Gary Tucker, Campden BRI in the United Kingdom.Susan Featherstone is a Director at Safe Food Consulting in South Africa.

12 weitere Werke von Susan Featherstone:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.