Produktbild
Mohammed (Hrsg.) Kuddus

Enzymes in Food Biotechnology

Production, Applications, and Future Prospects

Ebook (EPUB Format)

Enzymes in Food Biotechnology: Production, Applications, and Future Prospects presents a comprehensive review of enzyme research and the potential impact of enzymes on the food sector. This valuable reference brings together novel sources and technologies regarding enzymes in food production, food processing, food preservation, food engineering and food biotechnology that are useful for researchers, professionals and students. Discussions include the process of immobilization, thermal and operational stability, increased product specificity and specific activity, enzyme engineering, implementation of high-throughput techniques, screening to r… Mehr

CHF 341.85

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-12-813281-4
  • EAN: 9780128132814
  • Produktnummer: 35987892
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 909 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 45'381 KB

9 weitere Werke von Mohammed (Hrsg.) Kuddus:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.