Produktbild
Margit (Hrsg.) Salzmann

Enzyme Handbook

Buch

Enzymes are applied in organic synthesis and in analytical chemistry, in industrial production processes of pharmaceuticals and in food processing. Finding a suitable enzyme for a desired transformation or with a de- fined specificity is not always an easy task. More than 3000 enzymes are well described to date. The Enzyme Handbook provides all the information for selecting the proper enzyme to perform defined transformations in a given environment. The Enzyme Handbook devotes a variable number of pages for each enzyme, depending on the amount of information available with the EC number as ordering criterion within a volume. Revised data shee… Mehr

CHF 165.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Schomburg, Dietmar (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-642-48963-1
  • EAN: 9783642489631
  • Produktnummer: 16920776
  • Verlag: Springer Berlin Heidelberg
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 1212 S.
  • Masse: H21.0 cm x B14.8 cm x D6.4 cm 1'545 g
  • Auflage: 1991
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 1545

9 weitere Werke von Margit (Hrsg.) Salzmann:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.