Produktbild
K. P. (Hrsg.) Sudheer

Entrepreneurship and Skill Development in Horticultural Processing

Ebook (PDF Format)

The book mainly comprises of novel food processing techniques and the equipment requirement for installation. The book also provides the scope and opportunities of entrepreneurship in the major horticultural crops like banana, mango, pine-apple, and some under-utilized fruits and vegetables. The book also enlightens the readers about the marketing strategies, business plan preparation, safety and quality issues etc. It covers almost all important aspects of entrepreneurship development in food processing sector.Note: T&F does not sell or distribute the hardback in India, Pakistan, Nepal, Bhutan, Bangladesh and Sri Lanka. This title is co-… Mehr

CHF 65.15

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Indira, V. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-00-050777-5
  • EAN: 9781000507775
  • Produktnummer: 36814488
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 454 S.
  • Plattform: PDF
  • Auflage: 1. Auflage
  • Abbildungen: 65 schwarz-weiße Abbildungen, 20 schwarz-weiße Tabellen

Über den Autor


K.P. Sudheer, Kerala Agricultural University, Kerala, IndiaV. Indira, Kerala Agricultural University, Kerala, India

6 weitere Werke von K. P. (Hrsg.) Sudheer:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.