Produktbild
S. K. Singh

Encyclopaedia Of Microbiological Analysis Of Milk And Dairy Products Volume-4

Ebook (EPUB Format)

This book provides detailed information of the formation of bioactive peptides from dairy products. It comprehensively describes the medicinal and nutritional value of primary classes of bioactive milk peptides. Students and professionals from the fields of pharmacology, dairy, food science and biochemistry will find work of utmost use.

CHF 268.30

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-93-5410-226-4
  • EAN: 9789354102264
  • Produktnummer: 38072860
  • Verlag: Oxford Book Company
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 261 S.
  • Plattform: EPUB

34 weitere Werke von S. K. Singh:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.