S. K. Singh
Encyclopaedia Of Microbiological Analysis Of Milk And Dairy Products Volume-4
Ebook (EPUB Format)
This book provides detailed information of the formation of bioactive peptides from dairy products. It comprehensively describes the medicinal and nutritional value of primary classes of bioactive milk peptides. Students and professionals from the fields of pharmacology, dairy, food science and biochemistry will find work of utmost use.
CHF 268.30
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
- ISBN: 978-93-5410-226-4
- EAN: 9789354102264
- Produktnummer: 38072860
- Verlag: Oxford Book Company
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2016
- Seitenangabe: 261 S.
- Plattform: EPUB
34 weitere Werke von S. K. Singh:
Ebook (PDF Format)
CHF 153.50
Ebook (EPUB Format)
CHF 268.30
Ebook (EPUB Format)
CHF 268.30
Ebook (EPUB Format)
CHF 268.30
Ebook (EPUB Format)
CHF 268.30
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.