S. K. Singh
Encyclopaedia Of Microbiological Analysis Of Milk And Dairy Products Volume-2
Ebook (EPUB Format)
This book will prove of great help to students pursuing undergraduate or post-graduate courses in dairy science and technology, food science and technology, agriculture and veterinary science, home science and home economics as well as other basic science courses (microbiology, biotechnology, biochemistry, environmental science, and food nutrition) where this subject forms a part of its applied microbiology curricula.
CHF 268.30
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
- ISBN: 978-93-5410-210-3
- EAN: 9789354102103
- Produktnummer: 38072858
- Verlag: Oxford Book Company
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2016
- Seitenangabe: 261 S.
- Plattform: EPUB
34 weitere Werke von S. K. Singh:
Ebook (PDF Format)
CHF 153.50
Ebook (EPUB Format)
CHF 268.30
Ebook (EPUB Format)
CHF 268.30
Ebook (EPUB Format)
CHF 268.30
Ebook (EPUB Format)
CHF 268.30
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.