Produktbild
Jerôme Bibette

Emulsion Science

Basic Principles. An Overview

Ebook (PDF Format)

Emulsions occur either as end products or during the processing of products in a huge range of areas including the food, agrochemical, pharmaceuticals, paints and oil industries. As end products, emulsions allow to avoid organic solvent in processing hydrophobic coatings. Emulsion technology is a suitable approach to vehicle viscous phases. It is also a remarkable mean of targeting actives or capturing specific species. The range of applications of emulsions progresses and their manufacturing becomes more and more sophisticated. Besides this broad domain of technological interest, emulsions are raising a variety of fundamental questions at th… Mehr

CHF 106.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Leal-Calderon, Fernando / Schmitt, Véronique / Poulin, Philippe
  • ISBN: 978-3-540-70820-9
  • EAN: 9783540708209
  • Produktnummer: 38268858
  • Verlag: Springer Berlin Heidelberg
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2003
  • Seitenangabe: 142 S.
  • Plattform: PDF
  • Auflage: 2002
  • Reihenbandnummer: 181

2 weitere Werke von Jerôme Bibette:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.