Produktbild
Viktor (Hrsg.) Nedovic

Emerging and Traditional Technologies for Safe, Healthy and Quality Food

Buch

Since its inception in 2002, the Central European Food Congress (CEFood) has been a biannual meeting intended for food producers and distributors as well as researchers and educators to promote research, development, innovation and education within food science and technology in the Middle European region with a tight connection to global trends. The 6th CEFood, held in Novi Sad, Serbia, May 23-26, 2012, highlighted the novel technologies and traditional foods aimed at both the European and global markets. Specifically, CEFood 2012 focused on the latest progress in fundamental and applied food science, research and development, innovative tec… Mehr

CHF 197.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Raspor, Peter (Hrsg.) / Barbosa-Cánovas, Gustavo V. (Hrsg.) / Tumbas Saponjac, Vesna (Hrsg.) / Levic, Jovanka (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-319-79571-3
  • EAN: 9783319795713
  • Produktnummer: 30846201
  • Verlag: Springer International Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 496 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.5 cm x D2.6 cm 744 g
  • Auflage: Softcover reprint of the original 1st ed. 2016
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 744

10 weitere Werke von Viktor (Hrsg.) Nedovic:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.