Produktbild
Eugene (Hrsg.) Vorobiev

Electrotechnologies for Extraction from Food Plants and Biomaterials

Buch

Recently, the electrotechnologies based on the effects of pulsed electric fields (PEF), such as ohmic heating (OH) and DC electric field, have gained real interest in the field of food processing. These techniques efficiently enhance methods of extraction from food plants and dehydration of biosolids. The PEF and pulsed OH techniques preserve the nutritional, functional, structural and sensory properties of products better than conventional extraction technologies. The electrofiltration and electro-osmotic dewatering can be very effective for the separation of bioproducts and dehydration of food wastes.The first source book in the field, this… Mehr

CHF 166.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Lebovka, Nikolai (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4419-2719-4
  • EAN: 9781441927194
  • Produktnummer: 31959605
  • Verlag: Springer Nature EN
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 281 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.5 cm 456 g
  • Auflage: Nachdr.
  • Abbildungen: schwarz-weiss Illustrationen, Tabellen, schwarz-weiss
  • Gewicht: 456
  • Sonstiges: Research

5 weitere Werke von Eugene (Hrsg.) Vorobiev:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.