Produktbild
Ashutosh Kumar (Hrsg.) Shukla

Electron Spin Resonance in Food Science

Ebook (EPUB Format)

Electron Spin Resonance in Food Science covers, in detail, the ESR identification of the irradiation history of food products and beverages to investigate changes that occur during storage, with an aim of improving hygienic quality and extending shelf-life with minimal tempering in nutritional profile. The book also includes ESR studies on the interaction of food items and packaging materials, along with a section on new approaches in ESR identification of irradiated foods that is followed by a chapter on international legislation relevant to irradiated food. A section on ESR applications in characterizing ROS/antioxidants in food items and… Mehr

CHF 119.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-12-813364-4
  • EAN: 9780128133644
  • Produktnummer: 35986865
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 156 S.
  • Plattform: EPUB

25 weitere Werke von Ashutosh Kumar (Hrsg.) Shukla:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.